Naturella


Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite putem telefona ili kontakt obrasca.


Radno vrijeme

Radno vrijeme:
pon - pet: 8h - 20h
sub: 8h - 13h
Telefon:
098 927 8432
E-mail:
krivi@email.com

Novo u ponudi

Masaža magnezijevim uljem - direktno umasiravanje magnezija s ciljem uklanjanja umora, napetosti mišića i protiv grčeva nastalih nakupljanjem mliječne kiseline u mišićima.


Akcije


Božićni popust
Od 15.12.2019.- 06.01.2020. >>>

Posjetite nas i na facebook stranici

Masažemasaža U salonu „Naturella“ pod stručnim nadzorom fizioterapeuta, osim klasične ručne masaže nudimo anticelulitnu, antistresnu i sportsku masažu, te aparaturnu limfnu drenažu. Za masažu koristimo 100% prirodna ulja, ovisno o problematici i konačnom cilju masaže.

Osim klasične masaže koja može biti podražujuća ili opuštajuća, koristi se limfna drenaža (ručna ili aparaturna). Ona djeluje na izmjenu tekućina i uspostavlja njihovu ravnotežu u tijelu.

Sportska masaža se izvodi prije treninga ili natjecanja za poboljšanje tjelesne sposobnosti, te za zagrijavnanje i bolju prokrvljenost mišića. Iza treninga ili natjecanja primjenjuje se za opuštanje i uklanjanje mliječne kiseline iz mišića, koja nastaje usred fizičkog napora i izaziva grčeve. Bez obzira što je sportska masaža po intenzitetu čvršća, ne mora biti bolna.

U današnjoj utrci s vremenom čovjek osim fizičkih trpi i psihičke poslijedice, pa je antistresna masaža sve popularnija. Laganom, opuštajućom masažom, prirodnim uljima lavande, naranče, limuna, melise djelujemo na nervni i mišićni sustav, a time i na opće stanje organizma.

Masaža se koristi i u njezi tijela, bilo samo utrljavanjem raznih kozmetičkih proizvoda, bilo u riješavanju tvrdokornog celulita. Takve probleme rješavamo primjenom ručne ili aparaturne anticelulitne masaže.

Masaža se ne primjenjuje kod promjena na koži, proširenih vena, kod krvarenja, virusnih i bakterijskih infekcija, te kod malignih procesa.

“Masaža može predstavljati osnovnu terapiju ili biti nadopuna drugim terapijama kod određenih smetnji. Izuzetno je korisna za osobe dobroga zdravlja. Indicirana je kod bolova u leđima, probavnih smetnji, glavobolje, depresije, stresa, anksioznosti. Sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene gibljivosti zgloba), mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća, iščašenja. Blagotvorna je kod problema sa disanjem. Melem je kod glavobolja i migrena. Pruža pomoć onima koji pate od problema s crikulacijom, grčeva, edema zglobova, teških nogu, te ublažava sve vrste reumatskih tegoba.

Masaža opušta anksziozne, nervozne osobe, osobe sklone stresu, pomaže osobi da bolje prihvati svoje vlastito tijelo, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća, te pomaže da se osjećamo jači i čvršći. Masaža se može kombinarati sa termoterapijom, svjetlosnom terapijom, hidroterapijom, elektroterapijom i kinezioterapijom.”

Copyright © 2012 - Sva prava pridržana - All Rights Reserved

   Salon za masažu Naturella