Naturella


Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite putem telefona ili kontakt obrasca.


Radno vrijeme

Radno vrijeme:
pon - pet: 8h - 20h
sub: 8h - 13h
Telefon:
098 927 8432
E-mail:
krivi@email.com

Novo u ponudi

Masaža magnezijevim uljem - direktno umasiravanje magnezija s ciljem uklanjanja umora, napetosti mišića i protiv grčeva nastalih nakupljanjem mliječne kiseline u mišićima.


Akcije


Božićni popust
Od 15.12.2019.- 06.01.2020. >>>

Posjetite nas i na facebook stranici

Ručna limfna drenažamasaža Ručna limfna drenaža je tehnika koju koristimo da bi uspostavili ravnotežu između tekućina u organizmu.
Tehnika je temeljena na iskustvu masažne tehnike koju je razvio dr. Vodder 1936. te je utvrdio pokrete, redoslijed i način izvođenja koji se uz male preinake koristi i danas.

Ručna limfna drenaža djeluje povoljno na limfni sustav, autonomni živčani sustav, senzorne puteve refleksa boli i imunosni sustav.
Uklanja višak vode i proteina iz tkiva, uklanja metabolički otpad i toksine, povećava produkciju limfocita, smanjuje stres i bol, dovodi do relaksacije, povećava stupanj rezistencije za obranu protiv infekcija.

Izvodi se segmentalno, nikad cijelo tijelo, uz isti tempo i pritisak uz poštivanje smjera i točno određenim redoslijedom.
Prije tretmana provode se mjerenja obujma ekstremiteta koje služa za evaluaciju stanja nakon provedene terapije.

Limfna drenaža se koristi kod mnogih patoloških procesa jer za njeno izvođenje nema mnogo kontraindikacija.
Ima važnu ulogu u fizioterapiji, sportskoj medicini, rehabilitaciji i nakon terapije zračenjem, ali i u kozmetičkim tretmanima lica i tijela.

Copyright © 2012 - Sva prava pridržana - All Rights Reserved

   Salon za masažu Naturella